Branches

Koelweb Koeltechniek is actief in verschillende branches:

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is het naleven van de juiste waarden een must. Een kleine afwijking in temperatuur kan grote gevolgen hebben voor de patiënt. Betrouwbaarheid en het naleven van de juiste HACCP waardes zijn kenmerkend voor de installaties gemaakt door Koelweb koeltechniek, daarom is Koelweb koeltechniek een veel geziene koeltechnisch installateur in de gezondheidszorg.

Onderwijs

Waar vroeger de school niets meer verzorgde dan een goede opleiding zien we nu dat zij meer en meer zijn gaan inspelen op de behoeften van de studenten.  Zo zijn de restauratieve voorzieningen die deze instellingen nu bieden van een bijna ongekend niveau. Koelweb koeltechniek heeft hier vaak een prominente rol in het leveren en monteren van de diverse koeltechnische componenten om ‘deze’ kwaliteit te kunnen leveren op lange termijn. Wij willen graag met u werken aan dit hoge niveau door middel van een coöperatieve instelling, kwalitatief hoogwaardige installaties en een perfecte service. Alles om u en student het gevoel te geven in een perfecte omgeving te vertoeven met probleemloze apparatuur. Zo zijn wij graag onzichtbaar aanwezig op de achtergrond van uw succes!

Instellingen

Een werkomgeving en huisvesting waarbij werknemers zich prettig voelen en waarbij in de pauzes gebruik gemaakt kan worden van een maaltijd in het bedrijfsrestaurant. Dat is waar steeds meer bedrijven aandacht aan besteden. Het bedrijfsrestaurant waar men een heerlijk koelglas melk en vers belegde broodjes kan gebruiken. De melk is zo koel en de broodjes zo vers belegd door de koeling welke in veel gevallen is geleverd door Koelweb koeltechniek. Van broodjescounter tot kompleet bedrijfsrestaurant: Koelweb koeltechniek voorziet in installaties welke in elke behoefte kunnen voorzien.

Horeca

Als eigenaar van een restaurant, cafe of hotel wilt u zich richten op uw gasten. Daarbij wilt u zich niet druk hoeven te maken over het goed functioneren van uw koelapparatuur. Deze zorg wil Koelweb Koeltechniek u uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat wij met de juiste vakkennis en installatie, een koelinstallatie plaatsen die het hele jaar door optimaal blijft functioneren. Indien er onverhoopt toch een storing optreedt kunnen wij u met onze 24/7 serviceafdeling snel en adequaat te hulp zijn..

Unitbouw

Koelweb koeltechniek kan voor elke situatie een passende installatie ontwerpen en bouwen. Tevens kunnen we de installatie voorzien van extra energiebesparende opties.

BREEAM is een meetinstrument voor de beoordeling van de duurzaamheid van gebouwen. Koelweb koeltechniek denkt mee met deze ontwikkeling en kan in een installatie voorzien die voldoet aan deze BREEAM norm.

Special projects

Zo is het leveren en installeren van een koeltechnische installatie op een booreiland of bij een chemisch bedrijf voor ons een uitdaging die we graag aangaan. Het ondoordringbare woud aan wet- en regelgeving wordt door de meesten ervaren als zeer vervelend en leidt af van de kerntaken van een koeltechnisch installateur. Echter zijn deze zaken van het allergrootste belang om een installatie te mogen leveren.

Door onze ervaring op dit gebied kunnen wij met recht zeggen dat wij hierin toonaangevend zijn. Norske Veritas en American Bureau of Shipping zijn voor ons bekende namen. De regelgeving die van deze beide organisaties uitgaan worden door Koelweb BV geïmplementeerd in het project.

Daar waar fabrikanten het qua certificering laten afweten, gaat Koelweb BV altijd op zoek naar een passende situatie voor alle partijen. Door soms de strijd aan te gaan met deze ietwat rigide organisaties, zie je dat als er onderbouwd wordt voorzien in een goed alternatief zij toch hun beste beentje voor zetten om de zaken voor de uiteindelijke klant op te lossen. Als alle begeleidende documenten en onderbouwingen zijn geleverd, begint voor hun de weg van certificering.

Koelweb BV is voor hun een gesprekspartner die zal zorgen dat de eventuele hobbels worden geëffend, zodat niets een positief resultaat meer in de weg staat. Zo staan er intussen installaties bij DSM te Geleen, Chemelot te Geleen/Sittart, Dow Chemicals te Hoek en Shell op de Maasvlakte. Toonaangevende namen die alleen bedrijven en installaties toelaten en goedkeuren welke onvoorwaardelijk voldoen aan de hoge eisen die zij stellen. Zo nog strenger zijn de eisen welke worden gesteld aan het werken en leveren van installaties op booreilanden. Ook hierin kan Koelweb BV een leidende rol spelen. Een totale vernieuwing van de cellen en koeltechniek op het platform van Noble Drilling is door Koelweb BV gerealiseerd. Dit zijn projecten waar wij met recht trots op zijn en dit ook willen uitdragen naar onze andere relaties, of potentiele relaties.

KOELWEB