Breeam - Aantoonbaar Duurzaam Bouwen

BREEAM is een meetinstrument voor de beoordeling van de duurzaamheid van gebouwen. BREEAM is ontwikkeld door het Centre for Sustainable Construction of British BRE. De afkorting staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method.

Koelweb koeltechniek denkt mee met deze ontwikkeling en kan in een installatie voorzien die voldoet aan deze BREEAM norm.
Wij zijn in staat een klantspecifieke installatie te bouwen welke uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke koudemiddelen, waarbij de GWP<5. Hierdoor is deze installatie een duurzame investering en klaar voor een toekomst waar het gebruik van synthetische koudemiddelen meer en meer teruggedrongen zal worden.

Mocht u meer willen weten hoe uw nieuwe installatie ook kan voldoen aan de BREAAM normering? Neem dan kontakt met ons op wij adviseren u graag in de mogelijkheden.

Onlangs hebben we de eerste BREEAM installatie in Nederland gerealiseerd voor een grootkeuken welke werkt op uitsluitend natuurlijke koudemiddelen. Deze is geplaatst bij Fox Vakanties in Hoofddorp.

KOELWEB